Golf Society Statistieken

De golfmaatschappij stats pagina's hier op My Online Golf Club kunt u vergelijken alle mogelijke statistieken van de golfmaatschappij in een zeer eenvoudige leaderboard-stijl. Als onderdeel van het gratis lidmaatschap van My Online Golf Club kun je golfgemeenschapgroepen maken en al je golfclubs vergelijken, zoals 'Gemiddelde score per ronde - netto', 'Gemiddelde score per ronde - bruto', 'Putts per ronde', ' Greens In Regulation ',' Fairways In Regulation ', etc. Een voorbeeld van de pagina's over de gratis golf society stats hier bij My Online Golf Club wordt hieronder getoond.

Golf Society Stats

Je kunt je golfclubstatistieken ook volledig beheren op My Online Golf Club door gebruik te maken van de golfverenigingmanager. Als onderdeel van de golfmaatschappijbeheerder kunt u alle mogelijke statistieken van de golfmaatschappij registreren en volgen.

Vanuit de manager golfclubstatistieken kun je competities toevoegen, wedstrijden bewerken, nieuwe societyleden toevoegen, scorekaarten voor leden verzenden, societystatistieken berekenen en je samenleving volledig beheren. Een voorbeeld van het beheerdersdashboard van de Society Manager wordt hieronder weergegeven.

Golf Society Stats Manager

Als je vragen hebt over golfstatistieken of management, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Customer Care Team.